نشست تخصصی گروه طراحی پارچه و لباس برگزار شد

۱۹ دی ۱۳۹۴ | ۲۱:۵۸ کد : ۲۷۷ اخبار
نشست تخصصی گروه طراحی پارچه و لباس برگزار شد

با همت دانشجویان کارشناسی ارشد گروه طراحی پارچه و لباس ورودی ۹۳ اولین سمینار تخصصی گروه طراحی پارچه و لباس در حوزه های توسعه پایدار، مد، فشن و طراحی لباس در روز چهارشنبه ۱۶ دی ماه ۹۴ با حضور معاون فرهنگی، رییس دانشکده هنرهای کاربردی، اساتید، مدیر گروه و دانشجویان این گروه آموزشی در تالار شهید جانبزرگی دانشکده هنرهای کاربردی دانشگاه هنر برگزار شد. مباحث مطرح شده در این سمینار از دستاوردهای سه ترم تلاش و پژوهش در زمینه­های یاد شده بود. این نشست با حمایت و تحت عنوان "درس سمینار" با تدریس جناب آقای دکتر سید محسن هاشمی معاون فرهنگی و عضو محترم هیات علمی دانشگاه هنر، در قالب فعالیت­های آموزشی- پژوهشی ارائه شد که تدوین مقالات ارائه شده، نتیجه درس روش تحقیق و زیر نظر دکتر محمد رزاقی و سرکار خانم سمانه صفری بوده است.