برگزاری مسابقات فوتسال در دانشگاه هنر

۲۲ دی ۱۳۹۴ | ۱۸:۱۰ کد : ۲۸۱ اخبار
برگزاری مسابقات فوتسال در دانشگاه هنر

به مناسبت گرامیداشت روز ۱۶ آذر (روز دانشجو) یک دوره مسابقات فوتسال درون دانشگاهی با حضور ۸  تیم و با حمایت سرکار خانم دکتر حبیبی معاون محترم دانشجویی و پیگیری اداره تربیت بدنی و همکاری مجدانه انجمن­های ورزشی مجموعه پردیس کرج بویژه آقای سید یوسف موسوی در مجموعه پردیس کرج  برگزار گردید.
بنابه گزارش اداره تربیت بدنی، در این دوره از مسابقات تیمهای ذیل مقام­های اول تا سوم را کسب نمودند و در مراسم پایانی پس از بازی فینال، به رسم یادبود هدایایی به ایشان اهداء گردید.
تیم اول، با عنوان خوش قلبها متشکل از آقایان: علی سقایی، حمید علی اصغری، حافظ رئیسیان، محمد رضا اصلاح، امین طالب، معین فداکاری، محمد شرکا، متین منصوری و محمد جلالی.
تیم دوم، با عنوان سن خوزه متشکل از آقایان: امیر حسین بابایی، احسان دهقانی، حسین یاوری، پیمان حاج میرزایی، محمد محمدنژاد، علیرضا علی موحد، آرین نیک خواه، علیرضا نگارستان و افشین یاوری.
تیم سوم با عنوان مبارزه با دخانیات متشکل از آقایان: حسن شریفی، سید ابوالقاسم حسینی، حسین طرهانی، علی آخوندی، کیوان دباغی، سید یوسف موسوی، بابک شریف زاده، همایون سبزواری و مرتضی بهروزیان.