فرایند و روشهای نمایشگاه گردانی در سخنرانی دکتر آنجلا هاروتیونیان

۲۳ دی ۱۳۹۴ | ۱۶:۵۷ کد : ۲۸۴ اخبار
فرایند و روشهای نمایشگاه گردانی در سخنرانی دکتر آنجلا هاروتیونیان

به همت گروه نقاشی دانشگاه هنر و در ادامه سلسله نشستهای تخصصی این گروه، نشست سخنرانی دکتر آنجلا هاروتیونیان دانشیار تاریخ هنر دانشگاه آمریکایی بیروت و سردبیر نشریه آرت مارجینز، در خصوص فرایند و روشهای نمایشگاه گردانی برگزار شد.
در این نشست که در روز سه شنبه ۲۲ دیماه جاری از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در آمفی تئاتر موزه ملک برگزار شد، دکتر هاروتیونیان به صورتبندی مفهومی و زمانیت تاریخی از طریق آثار هنری پرداخت  و تمایز بین زمان هستی شناختی و ثبت و ضبط های تاریخی آن را مطرح کرد. بحث این سخنرانی بر سر مسئله زمانیت در وضعیت به اصطلاح پساتاریخی انسان امروز بود. در این سخنرانی همچنین روش هایی برای به چالش کشیدن مفهوم مسلط زمان پیشنهاد شد که در آثار هنری نمایشگاه مشترک ایشان با نت مولر، با عنوان "این است زمان؛ این است ثبت زمان" تجلی یافته بود.
این نمایشگاه در قالب یک پروژه مشترک در سالهای ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ در اس.ام.بی آمستردام و نیز در گالری های دانشگاه یو.بی در بیروت برگزار شده بود.

نظر شما :