کارگاه "آشنایی با کتابخانه، معرفی بخش های مختلف و نحوه جستجو در پایگاه های اطلاعاتی"

۱۳ مهر ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۵ کد : ۲۸۵۶ تصاویر برگزیده

ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن بهار علم و دانش، کارگاه های 10 الی 12 نفره "آشنایی با کتابخانه، معرفی بخش های مختلف و نحوه جستجو در پایگاه های اطلاعاتی" برای دانشجویان همه ی مقاطع تحصیلی ورودی سال جدید در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد برگزار می شود. بدین ترتیب لازم است مشخصات و اطلاعات تماس نماینده ی کلاس به صورت مکتوب به همراه درج اطلاعات شرکت کنندگان (از قبیل نام، نام خانوادگی، شماره تماس نماینده کلاس، رشته و مقطع تحصیلی) از طریق ایمیل کتابخانه Library.department@art.ac.ir  یا از طریق مدیر گروه ها و اساتید محترم از طریق اتوماسیون اداری ارسال شود (جدولی در این خصوص تهیه شده است). هماهنگی های لازم برای هر گروه شرکت کننده، توسط سرکار خانم یعقوبی، کارشناس کتابدار در کتابخانه ی مرکزی و مرکز اسناد صورت خواهد گرفت.

اسامی شرکت کنندگان در کارگاه آشنایی با کتابخانه مرکزی و پایگاه های اطلاعاتی

شماره تماس نماینده کلاس[1]:

ورودی سال

مقطع تحصیلی