اطلاعیه پذیرش دانشجو، آئین‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره‌های کارشناسی‌ارشد سال ۹۵(دانشگاه تربیت مدرس) تمدید شد

۰۷ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۸:۵۸ کد : ۲۹۵

دانشگاه تربیت مدرس به منظور فراهم نمودن زمینه جذب برگزیدگان علمی و مستعد مقطع کارشناسی دانشگاه ها و مؤسسه های آموزش عالی کشور بر اساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد مصوب جلسه مورخ ۹۳/۴/۱۱ شورای هدایت استعدادهای درخشان آیین نامه شماره ٧٧٩٤٨/٢١مورخ ۹۳/۵/۵ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بند ١ مصوبه جلسه مورخ ۹۴/۴/۳ شورای هدایت استعدادهای درخشان و شیوه نامه پذیرش برگزیدگان علمی مصوبه شورای دانشگاه، نسبت به پذیرش برگزیدگان علمی واجد شرایط عمومی و اختصاصی در دوره های کارشناسی ارشد سال ١٣٩٥ اقدام می نماید.

داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده اطلاعیه کامل مربوطه می توانند به وبگاه دانشگاه ( بخش آموزش ) به نشانی  www.tmu.ac.ir مراجعه نمایند.