قابل توجه دانشجویان کارشناسی جدیدالورود ( ورودی مهر 1396)

ضمن عرض خیر مقدم به مناسبت ورود به دانشگاه هنر به اطلاع کلیه دانشجویان کارشناسی  سال 1396 می رساند ثبت نام ایشان برابر مقررات و ضوابط ذیل صورت می پذیرد :

1- تقویم ثبت نامی پذیرفته شدگان دانشگاه هنر جهت اطلاع رسانی به قرار زیر است  :

زمان ثبت نام بر اساس حرف اول نام خانوادگی :

سه شنبه  28 شهریور از حرف الف تا  حرف ص

چهارشنبه  29 شهریور از حرف ض تا حرف  ی

از ساعت 8/30 الی  12/30

13/30 الی 15

مکان ثبت نام : تهران  خ حافظ  خ سرهنگ سخایی بعد از تقاطع سی تیر  و یا میدان امام خمینی خیابان فردوسی خ سرهنگ سخایی  ساختمان دانشکده معماری و شهرسازی

تذکر خیلی مهم : جهت آشنایی و گفتگو در جلسه توجیهی حضور یکی از والدین محترم دانشجو در حین ثبت نام الزامی است.(جلسه توجیهی راس ساعت 10 صبح آغاز میگردد).

مدارک لازم : ابتدا لازم است به اطلاعیه سازمان سنجش، در خصوص ثبت نام دانشجویان کارشناسی، مراجعه و از تمامی مدارک لازم مطلع شوید. لیکن کلیه داوطلبان لازم است حتما مدارک زیر را همراه داشته باشند.

1-     مدارک مورد اشاره در بند الف اطلاعیه ثبت نام سازمان سنجش آموزش کشور

2-     اصل مدرک گواهینامه دوره چهار ساله نظام قدیم آموزش متوسطه به انضمام دو برگ کپی

3-     اصل ریز نمرات دیپلم و سه سال قبل از دیپلم برای داوطلبان نظام قدیم و به انضمام دو برگ کپی .

4-     اصل گواهینامه پایان دوره پیش دانشگاهی یا گواهی آن برای داوطلبان نظام جدید آموزش متوسطه و ریز نمرات دوره پیش دانشگاهی به انضمام دو برگ کپی

5-      اصل مدرک و یا گواهی دیپلم نظام جدید آموزش متوسطه و ریز نمرات دیپلم و ریز نمرات سال ماقبل دیپلم به انضمام یک برگ کپی آن

6-     اصل شناسنامه و 2 سری کپی از تمام صفحات آن .

7-     8 قطعه عکس4×3 تهیه شده در سال جاری .

8-     اصل کارت ملی و 2 برگ کپی به انضمام آن .

9-     رسید پستی برای تاییدیه مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم (نماینده دفاتر پیشخوان خدمات دولت در روزهای ثبت نام در محل ثبت نام حضور خواهند داشت ).

10-   مدرکی که وضعیت نظام وظیفه پذیرفته شدگان مرد را مشخص کند . ( از پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی که مشمول نظام وظیفه هستند و از معافیت تحصیلی در مقطع کاردانی استفاده نموده اند تحت هیچ شرایطی ثبت نام بعمل نمی‌آید.

11-   اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت .

12-   اصل و دو سری کپی فیش واریزی (مخصوص دانشجویان شبانه) به صورت علی الحساب به مبلغ 6/000/000 ریال در وجه بانک ملی شعبه مرکزی به شماره حساب  2177419003007 بنام وجوه شهریه ای دانشگاه هنر .

13-  واریز مبلغ 100/000 ریال به حساب 2177419001000 بانک ملی ایران شعبه مرکزی بابت کارت چند منظوره و ارائه اصل و کپی فیش بانکی به نام درآمدهای دانشگاه هنر( مربوط به کلیه دانشجویان) .

14-  مدارک مربوط به استفاده از سهمیه شاهد و ایثارگر (اصل و کپی کارت ایثارگری)

تذکرات مهم :

1. حضور کلیه پذیرفته شدگان با مدارک کامل در زمان ثبت نام الزامی است.

1. از دانشجویانی که مدارک آنان ناقص باشد ، شهریه واریز نکرده باشند و یا شخصا حضور نیابند ، تحت هیچ شرایطی ثبت نام به عمل نخواهد آمد.
  2. با توجه به اینکه اکثر خدمات دانشگاهی با کارت بانکی شتاب قابل ارائه است، لذا توصیه میگردد دانشجویان شخصا نسبت به افتتاح حساب و دریافت کارت بانکی که رمز دوم آن فعال باشد اقدام نمایند.(با توجه به اینکه پرداختهای وام ، کار دانشجویی و ... در دانشگاه با حسابهای تجارت در حال انجام است ، توصیه میگردد حساب در بانک تجارت افتتاح گردد)

4 . دقت فرمائید مبالغ تعیین شده دقیقا به همان شماره حساب اعلامی و به نام خانوادگی فرد پذیرفته شده، واریز گردد.

5. جهت دریافت آخرین اطلاعیه ها ، آئین نامه ها و اخبار آموزشی دانشگاه هنر میتوانید در کانال تلگرامی زیر عضو شوید.                 @artedu

6. مراسم استقبال و جشن کلیه دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی، از ساعت 16:00 روز سه شنبه 96/07/18 در تالار فارابی در پردیس ولی عصر عج برگزار میگردد.

7. شروع کلاسها از تاریخ 96/07/01 می باشد.

آموزش کل دانشگاه

شنبه 25 شهريور 1396  13:40

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 29 مهر 1396  20:13:13
کدخبر : 1263
آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .