نوع خبر
آغاز دسترسی آزمایشی ۶ ماهه به پایگاه استنادی ISI (راهنمای نحوه جستجو در پایگاه اطلاعاتی ISI)

با کمال مسرت  به اطلاع اعضای محترم هیأت علمی و دانشجویان گرامی دانشگاه هنر می‌رساند ، دسترسی آزمایشی به پایگاه استنادی بسیار مهم
(Web of Knowledge (ISI
 از روز چهارشنبه ۱۵ دی ماه ۹۵  مصادف با  (۲۰۱۷/۱/۴) تا پایان ماه می (۲۰۱۷/۵/۳۰) برقرار شده است.

مجموعه Web of Science که به  (Institute for Scientific Information (ISI نیز مشهور است و در حدود ۱۵ سال پیش توسط شرکت  Thomson Reuters ارائه می شد، ‌در سال ۲۰۱۶ به شرکت Clarivate Analytics  واگذار شده است و از این پس توسط این شرکت ارائه می شود و به مرور شاهد تغییراتی در نام، لوگوی روی اسناد و تولیدات این شرکت با نام جدید خواهیم بود.

دسترسی به منابع زیر در مرحله آزمایشی باز شده است که تا تاریخ مذکور می توان از آن ها استفاده نمود:

Derwent Innovations Index(SM): 1963-present

این دیتا بیس، جستجو در پروانه های ثبت اختراعات را از طریق نمایه ای استنادی مهیا می سازد.

web of Science

این دیتابیس  شامل سه مجموعه قدیمی و با ارزش زیر است:

۱. Science Citation Index Expanded 1970-present
۲. Social Sciences Citation Index  1970-present
۳. Arts & Humanities Citation Index 1975 – Present

Conference Proceedings Citation Index
نمایه‌های استنادی کنفرانس‌ها در دو مجموعه علوم  و علوم اجتماعی و علوم انسانی که هر دو مجموعه مقاله‌های سال ۱۹۹۰ تا کنون را پوشش می‌دهند.

Links
این تسهیلگر به شما امکان می‌دهد زمانی که در جستجوهای خود به مقاله یا فصلی از کتاب یک ناشر یا پایگاه می‌رسید که حق استفاده و دسترسی به آن را دارید، بتوانید با استفاده از DOI  مستقیما به پایگاه مورد نظر رفته و منبع تمام متن خود را بیابید.

برای ورود و دسترسی به پایگاه مذکور از آدرس زیر یا از طریق پرتال کتابخانه مرکزی، قسمت پایگاه های اطلاعاتی استفاده نمائید:

برای دریافت راهنمای نحوه جستجو در پایگاه اطلاعاتی ISI  بر روی عناوین زیر کلیک کنید:

مدیریت کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد

پنجشنبه 16 دى 1395  22:46

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 31 مرداد 1396  19:39:22
کدخبر : 866
آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .