دسترسی به پایگاه اطلاعاتی Science Direct و پایگاه استنادی Scopus فعال شد

با کمال خرسندی به اطلاع اعضای محترم هیئت علمی و دانشجویان گرامی دانشگاه هنر می رساند دسترسی به منابع ارزشمند پایگاه اطلاعاتی Science Direct و پایگاه استنادی  Scopus، از تاریخ ۱۸ اسفند ماه ۹۵برای شما عزیزان فعال شده است.

شایان ذکر است دسترسی به منابع پایگاه های مذکور در محدوده IP های دانشگاه (تمامی دانشکده ها، خوابگاه ها) از طریق لینک های www.sciencedirect.com   و www.scopus.com فعال است.

خاطر نشان می سازد، برای استفاده از پایگاه های اطلاعاتی دانشگاه ( پایگاه های خارجی و داخلی)، مطلقاً نیازی به پرداخت هیچ گونه وجه اشتراکی نیست.
با ورود به سایت کتابخانه مرکزی به نشانی، http://library.art.ac.ir/Farsi/Home/Index درقسمت پایگاه های اطلاعاتی کتابخانه، با کلیک بر روی لوگوی پایگاه مورد نظر خود، جستجو را آغاز کنید.

مدیریت کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد

شنبه 21 اسفند 1395  22:16

آخرين تاريخ بازديد : دوشنبه 2 مرداد 1396  12:30:50
کدخبر : 978
آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .