سیزدهمین جشنواره فیلم کوتاه “نهال” در دانشگاه هنر برگزار می شود

۱۹ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۸:۴۶ کد : ۳۶۰ اخبار
سیزدهمین جشنواره فیلم کوتاه  “نهال” در دانشگاه هنر برگزار می شود

سیزدهمین جشنواره دانشجویی فیلم کوتاه”نهال” باحمایت دانشگاه هنر، توسط دانشجویان سینما دانشکده سینماو تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.

جشنواره نهال در سه بخش برگزار خواهد شد:

فیلم کوتاه، فیلمنامه نویسی، عکس و پوستر

همچنین مسابقه فیلم کوتاه در این جشنواره شامل بخش های زیر خواهد بود:

مستند، داستانی، تجربی، انیمیشن، سال اولی ها

از نکات قابل توجه درباره سیزدهمین دوره این جشنواره قرار دادن بخش بین الملل به عنوان بخش غیررقابتی این جشنواره است. همچنین برنامه بزرگداشت یکی از بزرگان سینما طبق روال هر سال این جشنواره از مهم ترین اتفاق های افتتاحیه جشنواره می باشد.

مهلت ارسال آثار به این جشنواره از شنبه ١٠ بهمن لغایت ١ اردیبهشت خواهد بود و فیلمسازان جوان می توانند آثارخود را به دبیر خانه جشنواره واقع در چهارراه ولیعصر خیابان بالاور ساختمان معاونت فرهنگی دانشگاه هنر ارسال کنند.

جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی نهال مهمترین رویداد سینمای-دانشجویی کشور شناخته می شود و کار خود را از سال ۱۳۸۲ آغاز کرده است . هدف این جشنواره، فراهم آوردن زمینه‌ای برای نمایش توانمندی‌های دانشجویان و ایجاد فضایی سالم جهت رقابت میان آثار آن هاست. سیزدهمین دوره جشنواره بین المللی فیلم کوتاه “نهال” به دبیری محسن مختاری فر و با حضور داوران سرشناس عرصه سینما در اردیبهشت و خرداد ماه سال ٩۵ برگزار خواهد شد.برای دریافت اطلاعات بیشتر و اشنایی با قوانین به سایت Nahalfestival.ir مراجعه فرمایید.