نشست مطبوعاتی نخستین جشنواره ی بین المللی فیلم بی کلام تهران برگزار شد

۲۳ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۵:۵۴ کد : ۳۸۷ رویدادها
نشست مطبوعاتی نخستین جشنواره ی بین المللی فیلم بی کلام تهران برگزار شد

نشست مطبوعاتی نخستین جشنواره ی بین المللی فیلم بی کلام تهران دوشنبه ۲۳ فروردین جاری با همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر، درمحل پژوهشکده هنر دانشگاه برگزار شد. در این نشست علیرضا قاسمی دبیر جشنواره و امین صامتی مسئول بخش بین الملل جشنواره به ارائه گزارشی پیرامون شکل گیری، آثار و برگزاری این جشنواره پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنربه گفته دبیر جشنواره، نخستین جشنواره ی بین المللی فیلم بی کلام تهران در دو بخش ملی و بین المللی از یازدهم تا هجدهم اردیبهشت ۹۵ در تالار فارابی دانشگاه هنر برگزار خواهد شد. هیأت انتخاب بخش بین الملل جشنواره شامل مسعود سفلایی، آناهیتا قزوینی زاده و مارتین هانس اشمیت از میان ۱۴۶۶ اثر رسیده،  ۷۰ فیلم را برای این بخش انتخاب کرده اند. همچنین در بخش ملی تعداد آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره، ۸۵۰ فیلم بوده که از این تعداد ۴۵ فیلم در جشنواره با یکدیگر به رقابت می پردازند. محمد حدادی، محمد نجاریان، مرتضی گلکار و کاوه قهرمان نیز هیأت انتخاب آثار این بخش بوده اند.

بنابراین گزارش  از بخش های جنبی جشنواره، برگزاری هفته ی فیلم های  صامت است که از ۲۲  تا  ۲۶ فروردین  به مدت پنج روز از ساعت ۱۳ الی ۱۹ در سه سانس در سینماتک موزه ی هنر های معاصر تهران به نمایش آثار درخشان صامت تاریخ سینمای جهان می پردازد. لازم به ذکر است تمرکز اکران های این هفته فیلم بر روی آثار ویکتور شوستروم و آثار کارگردانانی چون یاسوهیرو اوزو، فریتس لانگ، موریس اشتیلر، کارل تئودور درایر ، رابرت وینه ، کارل هاینتس مارتین و فیلم های کوتاه سینمای آوانگارد و تجربی است.

همچنین برگزاری نمایشگاه کتب تخصصی سینما از دیگر برنامه های جنبی این دوره از جشنواره است.

شایان ذکر است آیین پایانی جشنواره ی بین المللی فیلم بی کلام تهران  در روز شنبه ۱۸ اردیبهشت در تالار فارابی دانشگاه هنر با اعلام برگزیدگان هر بخش برگزار خواهد شد.