بازگشایی فروشگاه آثار فرهنگی و هنری دانشگاه در مجموعه توچال

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۹:۱۴ کد : ۴۲۳ رویدادها
بازگشایی فروشگاه آثار فرهنگی و هنری دانشگاه در مجموعه توچال

فروشگاه محصولات هنری دانشگاه هنر در توچال راه اندازی شد. این فروشگاه در راستای تفاهم نامه مشترک با مجموعه توچال و  با حمایت مستقیم ریاست دانشگاه ، هماهنگی روابط عمومی  و توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در تاریخ 95/2/10 رسما آغاز به کار کرد.

در مراسم گشایش جناب آقای دکتر اکرمی ریاست دانشگاه ، دکتر هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی و جناب آقای سفلایی مدیر روابط عمومی دانشگاه ، دانشجویان دانشگاه و جمعی دیگر از بازدید کنندگان حضور داشتند . در این محل هم اکنون کانونهای نیکوکاری آدلیا ، محیط زیست و گردشگری چاووش مستقر می باشند.

مدیریت اجتماعی دانشگاه هنر از این طریق از دانشجویان و استادان و دانش آموختگان دعوت می نماید تا در صورت تمایل آثارشان را برای فروش و عرضه در این فروشگاه به دفتر آن مدیریت تحویل نمایند.

مکان : جاده سلامتی توچال، بعد از ایستگاه اتوبوسهای الکتریکی

زمان : شنبه، یکشنبه، سه شنبه، چهارشنبه ساعت 17 تا 23

پنج شنبه و جمعه و ایام تعطیل 10 تا 24

دوشنبه ها مجموعه توچال تعطیل است