پوستر جشنواره فرهنگ و هنر اقوام ایرانی رونمایی شد

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۶:۰۱ کد : ۴۴۵ اخبار
پوستر جشنواره فرهنگ و هنر اقوام ایرانی رونمایی شد

پوستر جشنواره فرهنگ و هنر اقوام ایرانی، روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۵ در سنندج رونمایی شد. این پوستر را مهرداد کشتی آراء عضو هیأت علمی گروه گرافیک دانشگاه هنر طراحی کرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر به نقل از کرد دانش، مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان در نشست مطبوعاتی پس از رونمایی پوستر این جشنواره گفت: این جشنواره ۲۱ تا ۲۳ اردیبهشت در سه بخش موسیقی اقوام، نمایشگاهی و پنل تخصصی برگزار می شود.

جمال ارشدی افزود: در بخش نمایشگاهی هنرهای چوبی و بافت های سنتی در معرض دید عموم قرار می گیرد که امکان خرید این آثار نیز وجود دارد. به گفته وی در این بخش برنامه ریزی برای ایجاد ۴۰ غرفه انجام گرفته است که ۱۸ غرفه تا کنون اعلام آمادگی کرده اند.

وی اظهار کرد: در بخش موسیقی از گروه های برتر کشوری دعوت شده است و در بخش پنل تخصصی نیز صاحبنظران در حوزه های موسیقی و هنرهای چوبی به بحث و تبادل نظر می پردازند، ارشدی ادامه داد: ۲۱ گروه موسیقی از استان ها و شهرهای مازندران، اردبیل، آذربایجان غربی، خراسان، چهار مهال و بختیاری و سلیمانیه از کردستان عراق حضور خواهند داشت.

وی گفت: در ۲۱ اردیبهشت از ۱۰ صبح تا ساعت ۱۳ برنامه های ویژه افتتاحیه جشنواره با هنرنمایی احسان عبدی و اسماعیل مردانی برگزار می شود.

دبیر اجرایی جشنواره نیز در این نشست گفت: بلیط های این جشنواره را رایگان ارائه می دهیم تا قشر کم درآمد جامعه نیز بتوانند در این رویداد فرهنگی و هنری حضور داشته باشند.