آیین پایانی جشنواره نقاشی ژکال برگزار شد

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۹ کد : ۴۴۶ اخبار
آیین پایانی جشنواره نقاشی ژکال برگزار شد

آیین پایانی اولین دوره جشنواره نقاشی ژکال با تلاش دبیرخانه جشنواره و به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی در روز جمعه ١٠ اردیبهشت ساعت ۱۶ در مجموعه پردیس باغ ملی دانشگاه هنر برگزار شد.

به گزارش دریافتی از دبیرخانه این جشنواره، دکتر هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی، جعفری خواه مدیر اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی، دکتر افشار مهاجر رئیس دانشکده تجسمی و دکتر عربزاده مدیر گروه نقاشی دانشگاه هنر در این مراسم حضور داشتند.

بنابراین گزارش تقدیر شدگان این جشنواره :خانم مهرنوش حمیدزاده از دانشگاه هنر، خانم ندا غیوری متعصب از دانشگاه هنر، خانم فاطمه خیر حبیب اللهی از دانشگاه الزهرا، خانم ژاله اکبری از دانشگاه سمنان، آقای قادر منصوری از دانشگاه هنر بودند.

همچنین نفرات برتر جشنواره نیز به ترتیب زیر اعلام شدند و جوایزی به ایشان اهدا شد:

نفر پنجم: سلیمه احمدی از دانشگاه هنر، نفر چهارم: آرش علیمحمدی از دانشگاه هنر و معماری ، نفر سوم: مهسا نوری از دانشگاه هنر، نفر دوم: سمیه عرب خوار از دانشگاه هنر، نفر اول: مریم حسین خانی از دانشگاه هنر.

نظر شما :