رییس دانشکده موسیقی دانشگاه هنر بعنوان نماینده ایران در نشست روسای دانشکده های موسیقی کشورهای جاده ابریشم حضور یافت

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۸ کد : ۴۵۷ اخبار

حمیدرضا دیبازر رئیس دانشکده موسیقی دانشگاه هنر با ارائه مقاله و ایراد سخنرانی در نشست روسای دانشکده های موسیقی کشورهای جاده ابریشم در شانگهای چین حضور یافت. در این نشست علاوه بر ایران نمایندگانی از دانشکده ها، مراکز آکادمیک و کنسرواتوارهای موسیقی کشورهای چین، قزاقستان، مغولستان، پاکستان، هند، بلاروس، روسیه، مجارستان و... حضور داشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر این اقدام به دنبال شروع پروژه ای تحت عنوان جاده ابریشم جدید( The new silk road project) توسط کشور چین است که قصد دارد تبادل فرهنگی بزرگی میان کشورهای حوزه جاده ابریشم بویژه در بخش دانشگاهی و آکادمیک این کشورها برقرار کند. کنسرواتوار شهر شانگهای چین متولی و برگزار کننده این نشست مشترک، به عنوان پیش درآمد این اقدام فرهنگی از کشورهای مسیر جاده ابریشم دعوت کرده تا با ارائه مقاله و ایراد سخنرانی در این اقدام فرهنگی شرکت کنند.

گفتنی است کشورهای مسیر جاده ابریشم همگی دارای غنای موسیقایی و فرهنگی هستند و اگر چه موسیقی هر یک، ویژگیها و هویت خاص خود را داراست، اما روح کلی حاکم بر فرهنگ و موسیقی این کشورها از اشتراکات زیادی برخوردار است.