کارگاه "روشهای نوین پژوهش در تئاتر و اجرا" را برگزار شد

۱۲ خرداد ۱۳۹۵ | ۲۱:۵۲ کد : ۴۸۵ رویدادها
کارگاه "روشهای نوین پژوهش در تئاتر و اجرا" را برگزار شد

گروه کارشناسی ارشد تئاتر دانشکده سینما- تئاتر کارگاه "روشهای نوین پژوهش در تئاتر و اجرا" را برگزار کرد

کارگاه "روشهای نوین پژوهش در تئاتر و اجرا" توسط استاد منصور براهیمی و خانم نرگس یزدی در دانشکده سینما- تئاتر برگزار شد. این کارگاه بر مبنای کتاب "روشهای پژوهش در تئاتر و اجرا" (باز کرشا و هلن نیکلسن، 2011) ترجمه خانم نرگس یزدی که بزودی از سوی انتشارات سمت منتشر خواهد شد، طراحی شده بود.
در فعالیت‏های این کارگاه، این تصور که روش و روش‏شناسی متضمن تلاشی است برای دربرگرفتن، نظام‏مندکردن و دسته‏بندی دانش، منسوخ قلمداد شده بود. تاکید اصلی فعالیت‏ها بر "زنده بودن" رویداد اجرایی بود و رابطه میان پژوهشگر و موضوع همواره رابطه‏ای سیال، بداهه‏پردازانه و واکنش‏گرانه فرض شده بود.
همچنین اصل بنیادین این کارگاه این بود که فرایند، مهمتر از محصول است، بنابراین تغییر نگرش در شرکت‏کنندگان مهمتر از محصولی بود که ممکن بود به آن دست ‏یابند (یا دست نیابند).

این کارگاه با مشارکت فعال شرکت‏ کنندگان در دو روز برگزار گردید.