مراسم اختتامیه سی و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان برگزار شد

۲۳ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۳:۲۱ کد : ۵۹۲ رویدادها
مراسم اختتامیه سی و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی به نقل از خانم پروانه کولیوند مسئول دبیرخانه سی و امین جشنواره قرآن و عترت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر، مراسم اختتامیه سی و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه سیستان و بلوچستان با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی و مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری در تاریخ ۱۷ لغایت ۱۹ شهریور ۹۵ برگزار گردید. دانشجویان دانشگاه هنر در بخشهای فیلم مستند، نقاشی، تذهیب، خوشنویسی و ادبی حائز رتبه شدند.

۱- جناب اقای علیرضا دهقان در رشته فیلم مستند کوتاه رتبه اول را کسب کرد. (دانشجوی کارشناسی ارشد سینما)

۲- جناب آقای میر مهدی سیدی در رشته نقاشی رتبه اول را کسب کرد. (دانشجوی کارشناسیارشد نقاشی)

۳- سرکار خانم طیبه تطهیری مقدم در رشته نقاشی رتبه دوم را کسب کرد. (دانشجوی کارشناسی ارشد نقاشی)

۴- سرکار خانم سمانه جمشیدی نیا در رشته تذهیب رتبه دوم را کسب کرد. (دانشجوی کارشناسی صنایع دستی)