اولین آموزشگاه مجازی هنر ایران تحت حمایت دانشگاه هنر آغاز به کار کرد

۱۷ مهر ۱۳۹۵ | ۱۴:۲۳ کد : ۶۳۰

آرت یاد، اولین آموزشگاه مجازی هنر ایران، با ارائه ی مدرک معاونت فرهنگی دانشگاه هنر برای دانش آموختگانش شروع به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی این مرکز، آرت یاد با هدف ساخت کامل ترین مرجع آموزش هنر به زبان فارسی و تسهیل فرایند آموزش هنر و تشویق به هنرجویی و پیشرفت هنر این مرز و بوم شروع به فعالیت کرده است.

آرت یاد با ارائه ی  جلسات درس بیست دقیقه ای و ده جلسه برای هر درس توسط اساتید مجرب ایران به آموزش هنر می پردازد. آرت یاد جهت سهولت استفاده ی مخاطبان خود، سه نوع بسته ی آموزشی طراحی کرده است. بسته ی هایی که برای هر درس شامل صوت به تنهایی، صوت و اسلاید و مجموعه ی این دو به همراه مدرک معتبر پایان دوره آن درس از معاونت فرهنگی دانشگاه هنر می باشد.

معاونت فرهنگی دانشگاه هنر با تایید اساتید و محتوای دوره ها و همچنین بعد از قبولی افراد در ازمون های پایان دوره ی هر درس، مدرک معتبر این دانشگاه را به هنرجویان اعطا می کند.

علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اساتید و مشخصات دوره ها، به سامانه ی اینترنتی این مرکز به نشانی artyad.ir مراجعه نمایند.

آرت یاد توسط دانشجویان فعال دانشگاه هنر و با حمایت معاونت فرهنگی این دانشگاه، سیاست گذاری شده و هدایت می شود.