عضو هیات علمی دانشگاه هنر از رونمایی کتاب«مولوی و قرآن» در کتابخانه ملی خبر داد

۱۹ آبان ۱۳۹۵ | ۱۸:۱۶ کد : ۶۹۰ اخبار
عضو هیات علمی دانشگاه هنر از رونمایی کتاب«مولوی و قرآن» در کتابخانه ملی خبر داد

نظام الدین نوری ، عضو هیأت علمی دانشگاه هنر گفت: این کتاب به جداسازی و تحلیل آیات قرآنی در مثنوی معنوی می پردازد. این تألیف به عمق آثار مولوی و تفسیر آیات قرآنی در مثنوی تاکید ویژه ای خواهد داشت.

وی ادامه داد: هر بخش از مثنوی در این کتاب تفسیر جداگانه ای شده و در عین حال تفسیر های دیگری که از این ابیات آمده در این کتاب لحاظ شده است.
نوری با تاکید بر سخت بودن تألیف چنین کتابی افزود: این تألیف و تفسیر کار بسیار سختی بود، کتاب بالای هزار صفحه شده است و سعی من بر این بوده تا عریض و طویل بودن تفسیرهای گذشته را ساده تر و سهل والوصول تر از گذشته ارائه دهم.

نظام الدین نوری همچنین کتاب «مولوی و قرآن» را مورد تایید مراجع تقلید خواند و تصریح کرد: این کتاب به تایید بسیاری از مراجع عظام تقلید رسیده و آقای جعفر شهیدی به عنوان یکی از صاحب سبکان عرصه قرآن و مولانا پژوهی در انتهای این کتاب در باب تایید و تقدیر و تجلیل از نگاشتن چنین اثری یادداشت نگاشته است.

نظر شما :