شب دانشجوهای سینما در سی و سومین جشنواره فیلم کوتاه تهران

۲۹ آبان ۱۳۹۵ | ۱۴:۴۳ کد : ۷۰۷ اخبار
شب دانشجوهای سینما در سی و سومین جشنواره فیلم کوتاه تهران

به گزارش ستاد خبری جشنواره فیلم کوتاه تهران، در «شب دانشجویان سینما» که با حضور معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، دبیر جشنواره فیلم کوتاه تهران، مدیر گروه سینمای دانشگاه سینما تئاتر و نمایندگان انجمن علمی سینمای دانشگاه هنر برگزار شد، برگزیدگان نخستین همایش بین المللی فیلم کوتاه و نخستین جشنواره فیلم کوتاه اینترنتی معرفی شدند.

در ادامه برنامه شهاب اسفندیاری، مدیر گروه سینمای دانشگاه سینما تئاتر در سخنانی اظهار داشت: ۲۱ سال پیش که وارد دانشکده شدم تا امروز این حس یتیم بودن دانشجویان سینما را حس کردم. دانشجویانی که نه در وزارت علوم و نه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آنطور که باید جایگاهی ندارند و به رسمیت شناخته نمی‌شوند.

او ادامه داد: سهمیه سرانه دانشجویان هنر در دانشگاه، نصف سهمیه دانشجویان دانشگاه تهران است. امیدوارم این یتیمی دانشجویان سینما، با همتی که در این چند سال اخیر اتفاق افتاده و حمایت‌ها و همراهی‌های انجمن سینمای جوانان ایران، ارتباط ارگانیکی برقرار کرده و برای اعتلای سینمای ایران متحد باشیم.

در ادامه و پس از تقدیر از علیرضا اسفندیارنژاد، دانشجوی برتر دانشکده سینما تئاتر در مقطع کارشناسی و مریم جمعه به عنوان دانشجوی برتر خارجی این دانشکده، کوثر احمد آخوندی نماینده انجمن علمی دانشجویان دانشکده هنر، برای قرائت دل‌نوشته‌ای به روی صحنه آمد.
پس از آن علی کشوری به عنوان دانشجوی برتر مقطع کارشناسی‌ارشد مورد تقدیر قرار گرفت.

در پایان این مراسم پروانه احمدی، وحید آبرود، احمد خوش نیت، کامبیز حضرتی، رامتین شهبازی، محمدعلی صفورا، یوکابد عارفی، مجید کیانیان، زینب لطفعلی خانی، علی منوچهری و مائورو گومز از کلمبیا به عنوان برگزیدگان همایش بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، معرفی شدند.