مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمانهای امام راحل در حرم مطهر امام برگزار شد

۲۹ آبان ۱۳۹۵ | ۱۸:۵۷ کد : ۷۰۹ رویدادها
مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمانهای امام راحل در حرم مطهر امام برگزار شد

به گزارش ستاد بزرگداشت هفته بسیج ، جمعی از خواهران وبرادران بسیجی در مراسم بیعت وتجدید میثاق با آرمانهای امام راحل و شهیدان عزیز روز چهارشنبه ۲۶   آبانماه  از ساعت ۹ صبح در حرم مطهر امام ره  حضور به هم رساندند.

در این مراسم بسیجیان دانشگاه ها با حضور سردار نقدی ، ضمن اهداء تاج گل و میثاق با آرمان های امام راحل ، به سوگواری سالار شهیدان حسین بن علی پرداختند. و سپس سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در تجدید میثاق فرماندهان و بسیجیان ادارات و وزارتخانه ها با آرمان های امام راحل در حرم مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: امام خمینی (ره) ۳۷ سال پیش فرمان تشکیل بسیج را صادر کردند و این مجموعه با حکمت و تدبیر ایشان بنیان نهاده شد. بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به ملت ایران یاد داد که کرامت انسانی و عزت را حفظ کنند و روی پای خود بایستند، دست مان را پیش روی ابرقدرت‌ها دراز نکنیم و این ملت شریف به خوبی راه امام شهدا را ادامه داد. خوشبختانه امروز در ایران اسلامی شاهد پیشرفت در عرصه‌های مختلفی چون صنعت، هسته‌ای، پزشکی و... هستیم و این دستاورد امام راحل است.

ستاد گرامیداشت هفته بسیج -بسیج کارکنان دانشگاه هنر -پایگاه وستاد مرکزی سردار شهید سید مرتضی آوینی (پردیس باغ ملی )