گزارش مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه در تهران

۰۴ دی ۱۳۹۵ | ۱۸:۱۶ کد : ۷۶۲ رویدادها
گزارش مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه در تهران

به حول و قوۀ الهی و به همت معاونت محترم دانشجویی و برنامه ریزی اداره تربیت بدنی دانشگاه و همچنین تلاش و پشتکار انجمن های ورزشی دانشجویان تهران بمناسبت بزرگداشت روز دانشجو (۱۶ آذر) یکدوره مسابقه والیبال در محوطه ورزشی دانشکده کاربردی واقع در پردیس ولیعصر بین ۶ تیم (۵ تیم دانشجویی و۱ تیم کارکنان دانشگاه) برگزار گردید که به ترتیب تیمهای ذیل حائز مقام های اول تا سوم گردیدند.

۱-تیم کاله ۲- تیم هشت خبیث ۳- تیم ول شدگان

شایان ذکر است که مسابقه فینال بین تیم های کاله و هشت خبیث بصورت رفت و برگشت طی ۲ بازی انجام پذیرفت که در هر ۲ بازی تیم کاله با غلبه بر تیم هشت خبث به مقام قهرمانی این دوره از بازی ها دست یافت.

از نکات جالب و ارزنده این مسابقات این بود که انجمن ورزشی دانشجویان تمام مراحل برگزاری مسابقات و همچنین ساخت و آماده سازی مدال های ورزشی و کاپ قهرمانی را بصورت ابتکاری و مستقلا انجام دادند.

در پایان مسابقات به تیم های اول تا سوم لوح تقدیر، مدال و جوائزی به رسم یادبود اهداء گردید.

اداره تربیت بدنی دانشگاه