آخرین مهلت ثبت و تکمیل اطلاعات دانشجویان با استعداد برتر جهت بهره مندی از جایزه های تحصیلی

۰۱ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۶:۰۷ کد : ۷۷

قابل توجه دانشجویان محترم کلیه مقاطع تحصیلی واجد شرایط زیر :

مقطع تحصیلی

کارشناسی

کارشناسی­ ارشد

دکتری

ورودی

۹۳-۹۲-۹۱-۹۰

۹۳-۹۲-۹۱-۹۰

افرادی که حداقل دارای یکی از ویژگی های زیر از "آیین نامه اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر" می باشند:

الف- کسب رتبه برتر در یکی از رویدادهای نخبگانی( آزمون سراسری کارشناسی، آزمون سراسری کارشناسی ارشد، المپیادها، جشنواره ها، مسابقه ها) مورد تأیید بنیاد بر اساس "آیین نامـة شناسـایی رویـدادهای نخبگـانی و پشتیبانی از برگزیدگان آن"

ب- دانشجویان ممتاز دانشگاه

ج - مجموع بروندادهای پژوهشی و فناورانة  دانشجو (انتشار مقاله در نشریات معتبر ، ثبت اختـراع، ...)

مدارک و مستندات خود را حداکثر تا پایان وقت اداری سه شنبه دهم شهریورماه ۹۴، جهت بررسی، انجام اقدامات اولیه در اختیار دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه هنر (سرکار خانم حسینی- داخلی ۲۱۲ و تلفن مستقیم ۶۶۷۲۹۲۰۷  قرار دهند.

دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه هنر