پیام تسلیت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر به مناسبت رحلت آیة ا... هاشمی رفسنجانی

۲۱ دی ۱۳۹۵ | ۰۲:۰۱ کد : ۸۰۷ رویدادها

بسم الله الرحمن الرحیم

رَبَّنَا اغْفِرْ لَنا وَ لِإِخْوانِنَا الَّذینَ سَبَقُونا بِالْإیمانِ وَ لا تَجْعَلْ فی قُلُوبِنا غِلاًّ لِلَّذینَ آمَنُوا رَبَّنا إِنَّکَ رَؤُفٌ رَحیمٌ

شخصیتی مؤمن، مبارز و مشفق از تبار مؤمنان، مبارزان و مشفقان این دیار، مرحوم حضرت آیة ا... هاشمی رفسنجانی پس از عمری بلند و پر برکت در خدمت به اسلام، انقلاب و میهن، از جمع زمینیان به ملکوت عرشیان پر کشید.

در گذشت این مرد عزیز برای همه ی اسلام دوستان و نیکخواهان حادثه ای تلخ و دل آزار بود، مردی که از استوانه های مبارزه مردم این سرزمین بود و بر پای شجره طیبه انقلاب اسلامی مسئولیت های سخت بر دوش گرفت.

خداوند مهربان به برکت اولیا، پاکان و برگزیدگانش مغفرت و رضوان خود را نصیب روح آن عزیز فقید بگرداند.