مهدی سماکار از پیشکسوتان و استادان انیمیشن ایران بدرود حیات گفت

۰۱ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۹:۵۸ کد : ۸۲۶ رویدادها
مهدی سماکار از پیشکسوتان و استادان انیمیشن ایران بدرود حیات گفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر به نقل از مهر، مهدی سماکار از فعالان عرصه انیمیشن که سال ها تجربه فعالیت و تدریس در این حوزه را داشت روز چهارشنبه ۲۹ دی ماه دار فانی را وداع گفت.
زنده یاد سماکار طی ۳ ماه گذشته به دلیل عفونت ریه و بیماری کلیه در دوره هایی در بیمارستان بستری بود. این هنرمند ساعت ۴ صبح روز ۲۹ دی ماه در بیمارستان درگذشت.
مراسم ختم وی شنبه دوم بهمن ماه ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰ در مسجد جامع شهرک غرب برگزار می شود.

زنده یاد مهدی سماکار مدرس فیلمبرداری در دانشگاه هنر و از فیلمبرداران با سابقه انیمیشن ایران بود. اولین کار وی فیلمبرداری یکی از فیلم‎های علی‏ اکبر صادقی به نام «ملکه خورشید» بود که در سال ۱۳۵۲ انجام شد.

روابط عمومی دانشگاه هنر ضایعه درگذشت این هنرمند گرانقدر را به جامعه هنری کشور تسلیت می گوید.