شرایط و فرم های ثبت نام دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ورودی مهر ۹۴

۱۰ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۶:۰۲ کد : ۸۴ اطلاعیه ها

ضمن عرض خیر مقدم به مناسبت ورود به دانشگاه هنر به اطلاع کلیه دانشجویان ورودی مهرماه ۹۴ می رساند ثبت نام  برابر مقررات و ضوابط ذیل صورت می پذیرد :

۱ـ زمان و مکان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان :

‌سه شنبه ۱۷ شهریور ۹۴ از حرف الف تا حرف س دانشجویان کارشناسی ارشد روزانه ،شبانه و پردیس خودگردان

چهارشنبه ۱۸ شهریور ۹۴ از حرف ش تا حرف ی دانشجویان کارشناسی ارشد روزانه ،شبانه و پردیس خودگردان

از ساعت۸:۳۰ الی ۱۵

آدرس: تهران ـ خیابان حافظ ـ خیابان سرهنگ سخایی ـ بین تقاطع سی تیر و فردوسی ـ پلاک ۵۶ ـ دانشگاه هنر

یا میدان امام خمینی خیابان فردوسی خیابان سرهنگ سخایی پلاک ۵۶

۲ـ مدارک ثبت‌نام:

الف) کلیه مدارک اعلامی توسط سازمان سنجش آموزش کشور.

ب) ۶ قطعه عکس علاوه بر موارد بند الف

ج) کپی کارت ملی و شناسنامه ۳ سری علاوه بر موارد بند الف

د) واریز مبلغ پانزده میلیون ریال بابت شهریه دانشجویان شبانه (نوبت دوم) کارشناسی ارشد ناپیوسته  به صورت علی‌الحساب و ارائه اصل فیش و سه سری کپی آن. (شماره حساب بانک ملی شعبه مرکزی به شماره ۲۱۷۷۴۱۹۰۰۳۰۰۷ به نام دانشگاه هنر)

ه) واریز مبلغ چهل میلیون ریال برای دانشجویان کارشناسی ارشد پردیس خودگردان به صورت علی الحساب و ارائه اصل و سه سری کپی فیش واریزی. (شماره حساب بانک ملی شعبه مرکزی به شماره ۲۱۷۷۴۱۹۰۰۶۰۰۱ به نام پردیس خودگردان دانشگاه هنر)

و ) واریز مبلغ ۱۰۰/۰۰۰ ریال به حساب ۲۱۷۷۴۱۹۰۰۱۰۰۰ بانک ملی ایران شعبه مرکزی بابت کارت چند منظوره و ارائه اصل و دو سری کپی فیش بانکی ( مربوط به کلیه دانشجویان دانشگاه هنر و پردیس خودگردان) .

ز) مدرکی که وضعیت نظام وظیفه پذیرفته شدگان مرد را مشخص کند .

ح)  اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت .

ط) تکمیل فرمهایی که در سایت دانشگاه و در لینک همین اطلاعیه قرار داده شده است. ( جهت دریافت فرم های ثبت نام کلیک کنید )

تذکرات مهم :

۱. حضور شخص دانشجو در زمان ثبت نام الزامی است. و عدم مراجعه در تاریخ فوق به منزله انصراف از تحصیل تلقی میگردد و دانشگاه مجاز است برای این ظرفیت خالی ، از سازمان سنجش تقاضای تکمیل ظرفیت نماید.

۲. از دانشجویانی که مدارک آنان ناقص باشد یا وجوه شهریه را واریز نکرده باشند ، تحت هیچ شرایطی ثبت نام به عمل نخواهد آمد.

۳.کلاس دانشجویان پردیس خودگردان بسته به رشته و نظر گروه در تهران یا کرج برگزار می گردد.

۴.دانشجویان شهریه پرداز (نوبت دوم و پردیس خودگردان) چنانچه پس از واریز وجه شهریه، قصد انصراف داشته باشند ، چنانچه انصراف قبل از۶ مهر باشد شهریه ثابت و هزینه خدمات آموزشی از ایشان دریافت خواهد شد و پس از ششم مهر ، شهریه ثابت ، متغیر و هزینه خدمات آموزشی از ایشان اخذ خواهد شد و وجهی به ایشان مسترد نخواهد شد.

۵. دقت فرمائید مبالغ تعیین شده دقیقا به همان شماره حساب اعلامی واریز گردد.

اداره کل امور آموزشی دانشگاه