مدیران دومین دوره بخش دانشگاهی جشنواره بین المللی امام رضا (ع) مشخص شدند

۱۶ فروردین ۱۳۹۶ | ۲۰:۴۸ کد : ۹۱۸ رویدادها
مدیران دومین دوره بخش دانشگاهی جشنواره بین المللی امام رضا (ع)  مشخص شدند

مدیران کمیته هنری دومین دوره بخش دانشگاهی جشنواره بین المللی امام رضا(ع) و داوران بخش عکس این رویداد فرهنگی معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی کمیته هنری، امین مختاری دبیر کمیته هنری دومین دوره بخش دانشگاهی جشنواره بین المللی امام رضا(ع)، طی احکامی جداگانه مدیران بخش های مختلف این رویداد فرهنگی و هنری را منصوب کرد.
بنابراین مسعود نجفی مشاور دبیر جشنواره، شاهین جوادی نژاد قائم مقام دبیر جشنواره، نگار بخشی زاده دبیر اجرایی، مهرداد موسوی مشاور هنری، علیرضا مرادی مدیر روابط عمومی، مهریار قنبری مدیر بخش هنرهای سنتی و کاربردی، مسعود مکاری مدیر بخش هنرهای نمایشی و موسیقیایی، آرمین عالیان مدیر بخش هنرهای تجسمی، نیما کریمی، مدیر هنری جشنواره، عماد مهدیان و پریا حبیبی راد، مدیران بخش نمایشگاه احکام خود را دریافت کردند.
نمایشگاه آثار منتخب هنری بخش دانشگاهی دومین جشنواره امام رضا(ع) از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت برپا خواهد شد و آیین اختتامیه نیز روز ۲۰ اردیبهشت ماه است.
این رویداد فرهنگی هنری توسط ۴ دانشگاه هنری کشور شامل دانشگاه هنر تهران، دانشگاه هنر اصفهان، دانشگاه هنر اسلامی تبریز و دانشگاه هنر شیراز و با حمایت وزارت علوم تحقیقات و فناوری و همچنین بنیاد بین المللی امام رضا (ع) برگزار می‌شود.
لازم به ذکر است به ترتیب دکتر غلامرضا اکرمی؛ رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره، دکتر محمود ارژمند؛ دبیر شورای سیاستگذاری، فهیمه میرزاحسین ناظر عملکردی و فاطمه قزلو مسئول کمیته هنری هستند.