شرایط و فرم های ثبت نام دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی مهر ۹۴

۱۸ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۴:۴۵ کد : ۹۲ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان کارشناسی جدید الورود ( ورودی مهر ۱۳۹۴)

ضمن عرض خیر مقدم به مناسبت ورود به دانشگاه هنر به اطلاع کلیه دانشجویان کارشناسی  سال ۱۳۹۴ می رساند ثبت نام ایشان برابر مقررات و ضوابط ذیل صورت می پذیرد :

۱- تقویم ثبت نامی پذیرفته شدگان دانشگاه هنر جهت اطلاع رسانی به قرار زیر است  :

زمان ثبت نام بر اساس حرف اول نام خانوادگی :

دوشنبه ۲۳ شهریور از حرف الف تا  ذ

سه شنبه ۲۴ شهریور از حرف ر تا ظ

چهار‌شنبه ۲۵ شهریور از حرف ع تا ی

از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۵

مکان ثبت نام : تهران  خ حافظ  خ سرهنگ سخایی بعد از تقاطع سی تیر شماره ۵۶ و یا میدان امام خمینی خیابان فردوسی خ سرهنگ سخایی پ ۵۶

تذکر خیلی مهم :

جهت آشنایی و گفتگو در جلسه توجیهی حضور یکی از والدین محترم دانشجو در حین ثبت نام الزامی است.

(جلسه توجیهی رأس ساعت ۱۰ صبح آغاز می گردد)

مدارک لازم :

۱- اصل مدرک گواهینامه دوره چهار ساله نظام قدیم آموزش متوسطه به انضمام یک برگ کپی .

۲- اصل ریز نمرات دیپلم و سه سال قبل از دیپلم برای داوطلبان نظام قدیم و به انضمام یک برگ کپی .

۳- اصل گواهینامه پایان دوره پیش دانشگاهی یا گواهی آن برای داوطلبان نظام جدید آموزش متوسطه و ریز نمرات دوره پیش دانشگاهی به انضمام یک برگ کپی .

۴- اصل مدرک و یا گواهی دیپلم نظام جدید آموزش متوسطه و ریز نمرات دیپلم و ریز نمرات سال ماقبل دیپلم به انضمام یک برگ کپی آن .

۵- اصل شناسنامه و ۴ سری کپی از تمام صفحات آن .

۶- اصل کارت ملی و ۴ برگ کپی به انضمام آن .

۷- ۱۶ قطعه عکس۴×۳ تهیه شده در سال جاری .

۸- رسید پستی برای تاییدیه مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم (نماینده شرکت پست بدین منظور در ایام ثبت نام در دانشگاه حضور خواهد داشت .)

۹- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه پذیرفته شدگان مرد را مشخص کند . ( از پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی که مشمول نظام وظیفه هستند و از معافیت تحصیلی در مقطع کاردانی استفاده نموده اند( تحت هیچ شرایطی ثبت نام بعمل نمی‌آید.)

۱۰- اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت .

۱۱- اصل و کپی فیش واریزی (مخصوص دانشجویان شبانه) به صورت علی الحساب به مبلغ ۴/۰۰۰/۰۰۰ ریال در وجه بانک ملی شعبه مرکزی به شماره حساب ۲۱۷۷۴۱۹۰۰۳۰۰۷ بنام دانشگاه هنر .

۱۲- واریز مبلغ ۱۰۰/۰۰۰ ریال به حساب ۲۱۷۷۴۱۹۰۰۱۰۰۰ بانک ملی ایران شعبه مرکزی بابت کارت چند منظوره و ارائه اصل و کپی فیش بانکی ( مربوط به کلیه دانشجویان) .

۱۳- فرمهای آموزشی که ازهمین سایت دریافت می دارید.(کلیک کنید)

۱۴- مدارک مربوط به استفاده از سهمیه شاهد و ایثارگر

تذکرات مهم :

۱.        حضور کلیه پذیرفته شدگان با مدارک کامل در زمان ثبت نام الزامی است .

۲.       از دانشجویانی که مدارک آنان ناقص باشد ، شهریه واریز نکرده باشند و یا شخصا حضور نیابند ، تحت هیچ شرایطی ثبت نام به عمل نخواهد آمد.

۳.       با توجه به اینکه اکثر خدمات دانشگاهی با کارت بانکی شتاب قابل ارائه است لذا در ایام ثبت نام نماینده بانک تجارت در دانشگاه جهت افتتاح حساب به نام دانشجو با اخذ مبلغ ۵۵۰/۰۰۰ ریال حضور دارد (کل این مبلغ در کارت دانشجو واریز میگردد). لذا در صورت تمایل می توانید از این خدمات استفاده نمائید. در صورتیکه دانشجو دارای هر کارت بانکی عضو شتاب باشد الزامی به این افتتاح حساب نیست.

۴ . دقت فرمائید مبالغ تعیین شده دقیقا به همان شماره حساب اعلامی واریز گردد.

آموزش کل دانشگاه

( ۹ )