سازمان زیباسازی شهر تهران با همکاری دانشگاه هنر برگزار می‌کند

برگزاری نشست تخصصی کاربرد رنگ نور و موسیقی در ارتقا کیفیت فضاهای شهری به زمان دیگری موکول شد

۱۸ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۳ کد : ۳۲۵۰ اخبار پژوهشی و فناوری
نشست تخصصی کاربرد رنگ، نور و موسیقی در ارتقا کیفی فضاهای شهری را که برای ۲۵ دی‌ماه در تالار فارابی پردیس ولیعصر دانشگاه هنر برنامه‌ریزی شده بود، به زمان دیگری موکول گردید.

دانشگاه هنر در راستای ارتقای ارتباط علمی هنری با جامعه و با هدف بررسی مولفه‌های کیفی فضاهای شهری طی همکاری مشترک با سازمان زیباسازی شهر تهران نشست تخصصی "کاربرد رنگ، نور و موسیقی را در ارتقاء کیفیت فضاهای شهری" را در تالار فارابی برگزار خواهد کرد.

در این نشست تخصصی دکتر جهانشاه پاکزاد، استاد گروه طراحی شهری دانشگاه شهید بهشتی به بررسی موضوع "ابعاد و مولفه های ارتقای کیفیت فضاهای شهری" خواهد پرداخت. در ادامه دکتر شورا شهریاری، عضو کمیته رنگ سازمان زیباسازی شهر تهران، موضوع "کاربرد رنگ در ارتقای کیفی فضاهای شهری" را ارائه خواهد کرد.
مهندس کاوه احمدیان، محقق و پژوهشگر حوزه نور، "تأثیر نورپردازی بر ارتقای کیفی فضاهی شهری" را به بحث خواهد کشاند.
همچنین دکتر محمدرضا آزاده‌فر، استاد گروه موسیقی شناسی دانشگاه هنر به بررسی موضوع "ابعاد موسیقی در ارتقای کیفیت فضاهای شهری" خواهد پرداخت.
در بخش پایانی نشست، مهندس مهدی بزاززاده، دبیر نشست با همراهی سخنرانان، به تحلیل و بررسی در خصوص رویکرد و نقش سازمان زیباسازی در ارتقای کیفی فضاهای شهری خواهد پرداخت.

شرکت در این سلسله نشست‌ها برای عموم آزاد و رایگان است و به شرکت کنندگان در نشست گواهینامه حضور اعطا می گردد.

زمان برگزاری: متعاقبا اعلام خواهد شد

محل برگزاری: خیابان ولیعصر، بالاتر از چهارراه ولیعصر، روبروی خیابان بزرگمهر، دانشگاه هنر، سالن فارابی