نشست توسعه شهری دانش‌پایه در پژوهشکده پردیس باغ‌ملی برگزار شد

۱۵ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۴ کد : ۱۵۹۵ رویدادها

نشست توسعه شهری دانش‌پایه از سلسله نشست‌های محیط شهری دانشگاه هنر صبح روز دوشنبه 14 اسفند جاری در سالن پژوهشکده پردیس باغ‌ملی برگزار شد. در این نشست دکتر دانشپور استاد تمام دانشگاه شهید بهشتی، دکتر محمودپور استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه هنر و دکتر فرهنگی دانش‌آموخته دانشگاه تهران و مدیر نظارت بر توسعه حریم شهر کرج به ایراد سخنرانی پرداختند.
دکتر دانشپور در خصوص نقش و جایگاه برنامه‌ریزی شهری، ساختارهای نهادی و سازمانی آن و پایه دانش مورد نیاز برنامه‌ریزی به ایراد سخنرانی پرداختند. دکتر محمودپور توسعه شهری دانش پایه والزامات محتوایی و نهادی پایه گذاری آن در سیستم برنامه ریزی شهر تهران را مورد بحث قرار دادند. همچنین دکتر فرهنگی با تاکید بر ارتباط  واحدهای نوآوری شهر اصفهان و برنامه ریزی شهری  به تشریح چارچوب‌های مورد نیاز برقرای همکاری سازمانی بین این دو بخش برای هدایت توسعه شهری دانش‌پایه پرداختند.