سمپوزیوم دوسالانه مقام، با حضور دکتر محمدرضا آزاده‌فر در کشور آذربایجان برگزار شد

۲۱ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۷:۰۷ کد : ۱۶۱۶ رویدادها

همزمان با زادروز شاعر نامدار ایرانی نظامی گنجوی، سمپوزیوم دوسالانه مقام در کشور آذربایجان برگزار شد. این نشست علمی و هنری که مهمترین رخداد موسیقی آذربایجان محسوب می‌شود به میزبانی آکادمی ملی علوم این کشور برگزار گردید و پذیرای چهره‌هایی از موسیقی‌شناسان کشورهای مختلف بود. دکتر محمدرضا آزاده‌فر عضو هیأت علمی دانشکده موسیقی دانشگاه هنر از میهمانان ویژه این نشست بود که علاوه بر ارائه مقاله در بخش علمی، در افتتاحیه‌ی این نشست به ایراد سخنرانی پرداخت. در این افتتاحیه، وزیر فرهنگ و شماری از نمایندگان مجلس آذربایجان حضور داشتند. سمپوزیوم مقام در دوره‌های قبلی فقط در شهر باکو برگزار می‌گردید، اما امسال علاوه بر باکو دو روز نیز در شهر گنجه زادگاه نظامی شاعر بزرگ پارسی‌گوی ادامه یافت.
گفتنی است شرکت‌کنندگان این رخداد علمی به شدت تحت تأثیر مقام شامخ این شاعر بزرگ قرار گرفتند و در آرامگاه او ادای احترام کردند.