با حضور رییس دانشگاه، معارفه معاونت دانشجویی دانشگاه هنر برگزار شد

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۷ کد : ۱۷۴۲ رویدادها

دکتر سید حسن سلطانی رییس دانشگاه هنر، به همراه دکتر علی زمانی فرد معاون دانشجویی دانشگاه در فضایی دوستانه و دلگرم کننده آغاز به کار معاون جدید دانشجویی را به مدیران و کارشناسان آن حوزه معرفی کردند و اظهار امیدواری کردند با حضور دکتر زمانی‌فرد و مدیران ایشان رضایت دانشجویان و کرامت آنان بیش از پیش جلب و حفظ شود. وی اظهار امیدواری کرد که با همدلی و همکاری بین همکاران حوزه معاونت دانشجویی و استفاده از تجارب ارزنده و شایسته کارشناسان شاهد تحولات مثبتی باشیم. دکتر زمانی‌فرد تأکید کرد که نگاه همراه با توسعه همیشه برای هر سازمانی لازم است تا بتواند رشد یابد و هر گونه توسعه میسر نمی شود مگر با استفاده از تجارب گذشته و حفاظت از دستاوردهای کارآمد و ایجاد مسیرهای جدید در جهت چشم انداز آینده و اهداف و برنامه های دانشگاه هنر .

دکتر زمانی فرد پیش از این مدیر گروه مرمت اشیا فرهنگی و تاریخی ، مدیر گروه مرمت و احیا بناها و بافتهای تاریخی ، رییس گروه استعدادهای درخشان بوده است.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک، برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون و سلامتی دارد.