آیین اختتام جشن خیال

۱۷ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۶ کد : ۱۹۵۵ اخبار

مراسم تقدیر از کارمندان و کارشناسان هنرمند دانشگاه برگزار شد

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی، این آیین روز چهارشنبه 11 مهرماه 97 با حضور حسن سلطانی، رئیس دانشگاه هنر، حجت الاسلام والمسلمین دوست پرور، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دانشگاه هنر، محمود ارژمند، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دیگر مسئولان و همکاران دانشگاه در نگارخانه معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه برگزار شد.

درنتیجه انتشار فراخوان این رویداد در زمستان 96، حدود 100 اثر به دبیرخانه جشن خیال ارسال کردند که پس از داوری و انتخاب آثار، حدود 70 اثر در نگارخانه هنر به نمایش گذاشته شد.

در آغاز مراسم شهرام زرگر، مدیر تشکل های علمی و فرهنگی ضمن خیر مقدم به میهمانان، از رئیس دانشگاه برای سخنرانی دعوت کرد. سلطانی با ابراز خرسندی از برگزاری چنین رویدادهایی در تقدیر از خلق آثار هنری توسط کارکنان یک دانشگاه هنری گفت: " خیلی تشکر می کنم از دست اندرکاران اجرای این جشنواره که در راستای تقدیر از خلق اثر هنری توسط کارمندان دانشگاه برگزار می شود و جای بسی خوشحالی است که می بینیم کارکنان دانشگاه در کنار فعالیت های اداری خود دست به خلق آثار هنری می زنند و چنین مجموعه با ارزشی را پدید می آورند. از رو بایستی چنین جشنواره هایی گسترش پیدا کرده و در زمینه های بیشتری گسترش یابند. من از بازدید نمایشگاه بسیار لذت بردم و از همکارانی که آثار خود را در جشن خیال شرکت داده اند سپاسگزارم."

در ادامه مراسم حجت الاسلام و المسلمین دوست پرور، به ایراد سخنرانی به شرح زیر پرداخت:

"خیلی تشکر می کنم از آقای دکتر ارژمند، معاون فرهنگی و اجتماعی و همکارانشان در این مجموعه، که چنین انگیزه­های را بسط می دهند. هنرمندان می توانند خوب بیاندیشند. یکی از خوشبختی­های دانشگاه این است که یک هنرمند رئیس دانشگاه است. خلق آثار هنری و یا فعالیت در عرصه ورزشی می تواند راندمان کارکنان را افزایش داده و در آنها ایجاد انگیزه کند. خیلی خوب است که مسئولان دانشگاه طرحی را پیاده کنند تا برای انجام بیشتر فعالیت های هنری و فوق برنامه کارکنان، از طریق کارانه و یا هر راه دیگری که امکانش باشد گشایش ایجاد شود."

پس از داوری آثار که توسط 3 تن از اعضای هیأت علمی دانشگاه انجام شد 7 اثر برگزیده انتخاب شدند که در پایان این مراسم با اهدای هدایا و لوح تقدیر توسط مسئولان دانشگاه از صاحبان آثار تقدیر شد و به دیگر آثار لوح تقدیر تعلق گرفت. رئیس دانشگاه همچنین اعلام کرد که تعدادی از آثار پس از داوری مجدد توسط ریاست دانشگاه خریداری شده و در اتاق همان کارمند نصب خواهد شد.  ایشان با همراهی دیگر مسئولان و میهمانان از نمایشگاه آثار بازدید به عمل آوردند.

اسامی هنرمندانی که آثارشان را در نمایشگاه عرضه کردند، به قرار زیر هستند شرکت کننده در نمایشگاه به شرح زیر اعلام می گردد:

بهرام نفری (پتینه روی بوم)

علی دژاکام (مجسمه و میز ترکیبی چوب و رزین)

حسن قلی علی بالایی (تابلو فرش)

حمزه علی علی بالایی (تابلو فرش)

یعقوب علیپور (تابلو فرش)

مرجان اشراقی (هفت سین و مهره دوزی)

سید رضا خلیلی (تذهیب و نگارگری و تشعیر)

رحمت اله احدی (عکس)

دنیاسادات رجب خیلی (نقاشی گلدوزی شده و پته دوزی)

سید جواد حسینی ( خوشنویسی)

ولی اله سابقی سارویی (چاپ سیلک)