دیدار هیاتی از لیتوانی با مدیر همکاری های علمی و بین المللی

۱۴ آذر ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۴ کد : ۲۰۷۱ اخبار

به گزارش دفتر همکاریهای علمی و بین المللی، هیات لیتوانیایی متشکل از دکتر گیدره کابانینسکین هماهنگ کننده ارشد آکادمی موسیقی و تاتر لیتوانی و دکتر آیسته متکاتینه معاون بین الملل دانشگاه بین المللی ال سی سی به همراه  دکتر شهریار خوانساری در روز چهارشنبه 7 آذر ماه با دکتر امیرعلایی، مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی در محل دفتر ریاست دانشگاه دیدار کردند.

در این نشست که به توصیه و هماهنگی مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزرات علوم برگزار گردید،  در مورد ظرفیت­های تبادلات بین المللی، از جمله برگزاری مسترکلاس در حوزه موسیقی، تئاتر و فیلم، برگزاری مدارس تابستانی و نمایشگاههای هنری مشترک، رایزنی و گفتگو شد و مقرر گردید امکان   همکاری های آتی از طریق دانشکده ها و گروههای آموزشی هدف پیگیری شود. پس از این دیدار هیات لیتوانی از کلاسها و پلاتوهای گروه تئاتر بازدید کردند.