بازدید رئیس دانشگاه هنر از دبیرخانه و ستاد اجرایی جشنواره هنرهای دیجیتال

۰۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۴ کد : ۲۳۴۲ رویدادها

در ششمین روز از آغاز ثبت آثار، دکتر سید حسن سلطانی، رئیس دانشگاه هنر و دبیر نخستین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال از دبیرخانه و ستاد اجرایی این جشنواره بازدید کرد و ضمن آشنایی با فرایند ثبت آثار، در نشستِ هماهنگیِ ستاد اجرایی جشنواره شرکت کرد.

در این نشست، دکتر سلطانی ضمن تبریکِ میلاد فرخنده حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، بر حضور دانشگاهیان در این امر مهم تأکید کرد و خواستار کوشش ستاد در جلب مشارکتِ سایر مراکز علمی، فرهنگی، و به‌ویژه برقراری ارتباط با بدنه صنعتِ کشور شد.

رئیس دانشگاه هنر گفت: «جشنواره هنرهای دیجیتال می‌تواند زمینه‌های گسترشِ همکاری بین صنعت و هنر یا استفاده از قابلیت‌ها و توانایی‌های هنر در تولیدات صنعتی و فنی را فراهم آورد.»

وی اظهار امیدواری کرد که به‌عنوان نتیجه‌ای جنبی، جشنواره امکان تولید محصولات هنر دیجیتالی را در دوره‌های آتی فراهم آورد و به توسعه مطالعات و منابع نظری نیز در این حیطه یاری رساند.

دکتر بیژن اربابی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر و دبیر اجرایی جشنواره نیز ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای راه‌اندازی ستاد و بهینه‌سازی سایت جشنواره، از کمیت ثبت آثار در نخستین روزهای آغاز به کار ستاد ابراز خشنودی کرد و افزود: «علاوه بر خبررسانی الکترونیک از طریق سایت رسمی جشنواره، پایگاه‌های الکترونیکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه هنر، طی دو روز گذشته پوستر فراخوان به دانشگاه‌های کشور ارسال شد و امیدواریم با حمایتِ معاونین فرهنگی دانشگاه‌ها در انعکاس شایسته فراخوان و اخبار جشنواره، شاهد استقبال هرچه بیش‌تر دانشگاهیان از این رویداد مهم باشیم.»

خاطرنشان می‌سازد، اختتامیه نخستین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال در اردیبهشت ماه سال 98 با معرفی آثار برگزیده برگزار خواهد شد و متقاضیانِ شرکت در این جشنواره می‌توانند تا بیستم فروردین ماه سال 98 آثار خود را در سایت جشنواره به نشانی digitalartfestival.ir بارگزاری کنند. همچنین، علاقه‌مندان به کسب اطلاعات بیش‌تر در مورد بخش‌های جشنواره و محورهای ارسال آثار می‌توانند به نشانی سایت جشنواره مراجعه و یا با شماره تلفن 66488859(021) تماس بگیرند.