مراسم تجلیل از دکتر محمدرضا آزاده فر برگزار شد

۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۳ کد : ۲۳۵۲ رویدادها

مراسم تجلیل و قدردانی از دکتر محمدرضا آزاده فر به یمن ارتقا ایشان به درجه استادی به عنوان سومین استاد در حوزه ی تحصیلات آکادمیک و دانشگاهی موسیقی در ایران روز یکشنبه دوازدهم اسفند در آمفی تئاتر دانشکده موسیقی برگزار شد. در این جلسه که با حضور ریاست دانشکده موسیقی، معاونین ،اعضای هیات علمی،اساتید مدعو،کارکنان و دانشجویان دانشکده موسیقی برگزار شد، در بخش نخست دکتر عسکری رییس دانشکده در سخنانی از مقام شامخ علمی دکتر آزاده فر تجلیل نمودند و از زحماتی که ایشان در راه اعتلای موسیقی ایران و ارتقاء سطح علمی دانشکده موسیقی و دانشگاه هنر متقبل شدند تقدیر کردند.

در ادامه دکتر بابک خضرایی از پژوهشگران فعال در حوزه ی موسیقی ایران به شرح سوابق علمی و مطالعاتی و به معرفی مقالات و کتب نوشته شده توسط دکتر آزاده فر پرداختند. در پایان جلسه نیز لوح تقدیری به پاس خدمات بی بدیل این استاد گرانقدر به ایشان تقدیم شد.