بزرگداشت هفته محیط زیست توسط شهرداری منطقه ۱۲ تهران با همکاری دانشگاه هنر در میدان مشق، موزه ارتباطات

۰۲ تیر ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۰ کد : ۲۶۲۹ رویدادها

به مناسبت گرامیداشت روز جهانی محیط زیست (5 ژوئن)، از 18 لغایت ۲۳ خرداد ماه برنامه های فرهنگی و اجتماعی با رویکرد ارتقای محیط زیست در سطح منطقه 12برگزار شد. به همین مناسبت نشست هم اندیشی با تاکید بر آلودگی هوا توسط شهرداری منطقه 12 و با همکاری دانشگاه هنر در میدان مشق، موزه ارتباطات برگزار شد.

دکتر لیلا کوکبی عضو هیات علمی دانشگاه هنر به عنوان مدرس این نشست آموزشی که با محوریت کاهش آلودگی های محیط زیستی قلب تهران برگزار شد، حضور داشت و ضمن طرح چالشهای محیط زیست منطقه، به ارائه راهکارهای اجرایی در جهت کاهش آلودگی پرداخت و در ادامه معضلات موجود مورد نقد و بررسی حاضرین قرار گرفت.

در این نشست هم اندیشی، معاون خدمات شهری و محیط زیست، معاون برنامه ریزی و توسعه شهری، شهرداران نواحی، معاون اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار، کارشناسان محیط زیست و اعضای کانون های محیط زیست شهرداری منطقه ۱۲ تهران حضور داشتند.

برنامه های گرامیداشت هفته محیط زیست، با هدف ارتقای حس مسئولیت پذیری شهروندان قلب تهران در راستای حفظ محیط زیست شهری، توسط معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 12 تهران برنامه ریزی و برگزار شد.