بازدید مسئولان دانشگاه هنر از موزه صلح تهران

۲۴ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۶:۱۳ کد : ۱۰۵ رویدادها
بازدید مسئولان دانشگاه هنر از موزه صلح تهران

در آستانه هفته دفاع مقدس، ظهر روز دوشنبه ۲۳ شهریور جاری رئیس و تنی چند از اعضای هیأت رئیسه دانشگاه هنر از موزه صلح تهران بازدید کردند. این بازدید به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و همچنین روابط عمومی دانشگاه  با هماهنگی آقای دکتر حبیب احمدزاده از اعضای هیأت علمی دانشگاه هنر انجام شد.

به گزارش روابط عمومی در این بازدید دکتر اکرمی رئیس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین دوست پرور(مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر)، دکتر سید محسن هاشمی(معاون فرهنگی و اجتماعی)، دکتر پروین پرتوی(معاون پژوهشی)، مسعود سفلایی (مدیر روابط عمومی) و لعیا میزبان (مدیر فرهنگی) و همچنین تنی چند از همکاران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر حضور داشتند.

با توجه به اهمیت و جایگاه ویژه این موزه از نظر ارزش های فرهنگی، دانشگاه هنر بنا دارد در آینده نیز دیدارهایی از موزه صلح برای اعضاء هیآت علمی، کارکنان و دانشجویان برگزار نماید.
یادآوری می شود، موزه صلح تهران در خیابان خیام ، خیابان شهید فیاض بخش، ضلع شمالی پارک شهر واقع است.