نشستِ "هنر، آزادی و اخلاق" با حضور استاد مصطفی ملکیان برگزار شد

۱۱ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۰:۵۳ کد : ۱۰۵۴ رویدادها
نشستِ "هنر، آزادی و اخلاق" با حضور استاد مصطفی ملکیان برگزار شد

استاد مصطفی ملکیان (زادۀ ۱۲ خرداد ۱۳۳۵ در شهرضای اصفهان)، فیلسوف، اخلاق‌پژوه، عرفان‌پژوه، مترجم و روشنفکر معنوی ایرانی است. بخش عمدۀ پژوهش‌های ایشان در حوزۀ تاریخِ فلسفه، منطق، فلسفۀ اخلاق، فلسفۀ دین، عرفان، ادیان و مذاهب، روان‌شناسیِ اخلاق، کلام، هرمنوتیک و فقه و اصول، فلسفۀ فقه و مولانا‌پژوهی بوده است.

این نشست توسطِ انجمنِ علمیِ ادبیات نمایشی و با حضورِ جمعِ کثیری از فرهیختگان، اساتید و دانشجویان در سالن جان بزرگیِ دانشگاهِ هنر برگزار شد.
در این جلسه، استاد ملکیان دربارۀ رابطۀ هنر با آزادی و اخلاق توضیح دادند و ضرورتِ پاسداشتِ نعمت روحیۀ هنرمندانه را متذکر شدند. ایشان این روحیه را اکتسابی ندانسته و در تبیین این دیدگاه نکاتی را بیان فرمودند. سپس در بابِ فشارِ افکارِ عمومی، که گاهی بیش از قدرت‏های حاکم، آزادی هنرمند را سلب می‏کنند توضیح دادند. در پایان نیز به پرسش‏های مطرح شده توسط مخاطبان پاسخ گفتند.

انجمن علمی ادبیات نمایشی دانشگاه هنر