آثار دانشجوی دانشگاه هنر به نمایشگاه تصویرسازی that is a mole ایتالیا راه یافت

۲۳ خرداد ۱۳۹۶ | ۲۱:۵۵ کد : ۱۰۶۱ رویدادها
آثار دانشجوی دانشگاه هنر به نمایشگاه تصویرسازی that is a mole  ایتالیا راه یافت

نتایج چهارمین مسابقه تصویر سازی That’s a Mole» ۲۰۱۷» اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر به نقل از روزرنگ، برنده جایزه ۱۰۰۰ یورویی و نفر اول این مسابقه، Lidia Miceli از ایتالیا و سه اثر منتخب برای اهدای لوح یادبود نیز همه گی از ایتالیا بوده اند.

همچنین در بین ۲۷ اثر راه یافته دیگر به نمایشگاه، اسامی ۴ ایرانی به نام های:  آرزو باغ شیخی ( دانشجوی کارشناسی ارشد رشته  تصویر سازی دانشگاه هنر) ، محمد بررنگی فشتامی، نگار کردونی و فائزه ناظری به چشم می خورد.

گفتنی است مسابقه تصویر سازی «That’s a Mole»۲۰۱۷  توسط Fondazione Contrada Torino ONLUS و   Fondazione Casa di Carit Arti e  Mestieri Onlus  برگزار می شود. این مسابقه در نظر دارد تا با استفاده از خلاقیت های هنری شرکت کنندگان و بهره گیری از یکی از نماد های شهر تورین ، بنای “مول آنتونلیا ( Mole Antonelliana ) “، هویت بصری جدیدی را برای این شهر ایجاد کند.

روابط عمومی دانشگاه هنر این موفقیت را به دانشجوی ساعی و هنرمند دانشگاه و همچنین خانواده بزرگ دانشگاه هنر تبریک می گوید.