چهارمین جشنواره سراسری اعتیاد و رسانه

۳۰ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۶:۵۷ کد : ۱۱۱ رویدادها
چهارمین جشنواره سراسری اعتیاد و رسانه

ستاد مبارزه با مواد مخدر « چهارمین جشنواره سراسری اعتیاد و رسانه »  را با هدف فرهنگ سازی و بالاتر بردن سطح دانش عمومی جامعه  جهت پیشگیری و بررسی راهکارهای بازدارند این معضل اجتماعی در بهمن ماه ۹۴ برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر به نقل از وب سایت این همایش، علاقه مندان می‌توانند آثار خود را در حوزه رسانه‌های مکتوب (نشریات و خبرگزاری‌ها) در بخش‌های خبر، گزارش، گفت و گو، مقاله، یادداشت و سرمقاله، نقد، عکس خبری، طرح و کاریکاتور ارسال کنند. همچنین درحوزه رسانه های شنیداری (رادیویی) در بخش مستند، مستند گزارشی، و اطلاع رسانی، برنامه تعاملی، برنامه گفت و گو محور، نمایش رادیویی، برنامه مجله‌ای، پادکست (خبری، علم و فناوری، پزشکی، سلامت و... آثار مرتبط پذیرفته خواهند شد و درحوزه رسانه‌های دیداری در بخش‌های فیلم کوتاه داستانی، فیلم‌های بلند ویدیویی (تله فیلم)، برنامه‌های ترکیبی، مستند، پویا نمایی، نماهنگ و تله تئاتر آثار علاقمندان دریافت و در این همایش شرکت داده خواهد شد.

تقویم همایش:

مهلت ارسال آثار پایان آبان ماه ۱۳۹۴