جشن انتخاب کارمند نمونه در دانشگاه هنر برگزار شد

۱۹ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۴ کد : ۱۱۷۴ رویدادها
جشن انتخاب کارمند نمونه در دانشگاه هنر برگزار شد

با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه و جمعی از کارکنان بخش های مختلف، جشن انتخاب کارمندان نمونه دانشگاه هنر عصر روز یکشنبه 19 شهریور جاری در تالار شهید جانبزرگی دانشگاه هنر برگزار شد.
دکتر اکرمی رئیس دانشگاه هنر در این مراسم ضمن تبریک عید غدیر خم و ارائه نکاتی چند در خصوص سیره علوی، انتخاب شدن کارمندان نمونه دانشگاه را اتفاق خوشایندی دانست و افزود: زندگی حضرت امام علی (ع) برای ما درسی است که باید در آن مداقه کنیم. هر کسی در هر جایگاه کاری و شغلی باید از زندگی بزرگان درس بگیرد و آنرا به کار بندد و مانند ایشان اثری از خود به جا بگذارد. شما کارمندان پشتوانه آموزش دانشگاه هستید که اگر در جای خود مسئولیت خود را درست انجام دهید به نحو احسن به آسودگی خیال استاد و دانشجو کمک می کنید. محیط دانشگاه هر چه شاداب تر باشد هم افزایی را افزایش می دهد و اعتبار دانشگاه را بالا می برد. بنابر این به رشد همکارتان کمک کنید تا خودتان هم رشد کنید و برای سایرین الگو و نمونه باشید و این رفتار را به دانشجویان هم منتقل کنید.
حجت الاسلام والمسلمین دوست پرور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر نیز در این مراسم اعیاد و انتخاب کارکنان نمونه را تبریک گفت و با نقل حدیثی از امام موسی کاظم(ع) نشانه های افراد مومن را در چهره گشاده، زبان لطیف و قلب مهربان عنوان کرد.
ایشان در ادامه افزود: اگر می خواهیم بدانیم کجا ایستاده ایم کمی تمرین کنیم که مهربانتر باشیم و برای هم خیر و رشد بخواهیم؛ از گشایش کار همکاران خود خوشحال شویم؛ زیرا این از ویژگی های مسلمانی و نشانی دل مسلمانان است.
در ادامه کارکنان نمونه دانشگاه معرفی و تقدیر شدند.

اسامی کارمندان نمونه سال 96

نام خانوادگی