پخش برنامه زنده تلویزیونی با حضور ریاست دانشگاه هنر به مناسبت بازگشایی دانشگاهها

۰۱ مهر ۱۳۹۶ | ۲۱:۴۳ کد : ۱۱۹۴ رویدادها

در نخستین روز ماه مهر و همزمان با بازگشایی دانشگاهها و مدارس سراسر کشور دکتر اکرمی رئیس دانشگاه هنر میهمان برنامه تلویزیونی کیف مهر بود که از صبح اولین روز پاییز به طور زنده از شبکه چهارم سیما پخش شد. در این برنامه زنده تلویزیونی که با اجرای بهنام قربانی وسیاوش صفاریان پور روی آنتن سیما رفت، دکتر سبحان اللهی رئیس دانشگاه خوارزمی و دکتربرخورداری رییس دانشگاه علم و صنعت و خانم دکتر ملا نظری رییس دانشگاه الزهرا و دکتر فتوحی رییس دانشگاه صنعتی شریف  نیز حضور داشتند. شایان ذکر است این برنامه پس از حضور ریاست دانشگاه هنر در مراسم رسمی آغاز سال تحصیلی 97-96 دانشگاه صدا و سیما و در محوطه بیرونی دانشگاه صدا و سیما اجرا شد و روسای دانشگاههای فوق به بحث پیرامون نشاط و شادی و خلاقیت بین دانشجویان و تاثیر آن بر جامعه به گفتگو نشستند. دیگر میهمان برنامه  دکتر سید بهشید حسینی به عنوان یک استاد هنر، رزمنده و جانباز حضور یافتند.