پیام تبریک ریاست دانشگاه به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

دانشمند گرامی جناب آقای دکتر منصور غلامی

مقام محترم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

با اهدای سلام واحترام،

حسن انتخاب رییس جمهور محبوب و رای اعتماد نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، نماد اعتماد اکثریت مردم شریف ایران به شایستگی و برازندگی جنابعالی برای تصدی مقام عالی وزارت علوم، تحقیات و فناوری می باشد. با افتخار و از صمیم قلب بر خود وظیفه می داند، که مراتب خشنودی خویش را به محضر آن جناب تقدیم نماید. سوابق درخشان آن مقام محترم در خدمت به انقلاب، اسلام، علم و دانش مایه مباهات است. یقین دارم با مدیریت حضرت عالی، دانشگاه­ها و نظام آموزش عالی مسیر صحیح خود را پیش خواهد برد و با فضل الهی چالش های پیش رو نیز بر طرف خواهد شد. اینجانب به نمایندگی ازخانواده گرانقدر دانشگاه هنر اعم ازاستادان، کارکنان و دانشجویان عزیز، این مسئولیت مهم وخطیر را خدمت حضرتعالی تبریک عرض می نمایم و از خداوند متعال برای نظام آموزش عالی کشور در ذیل مدیریت جنابعالی توفیق هرچه بیشتر مسئلت دارم.

با آرزوی سربلندی و کامیابی

غلامرضا اکرمی