رتبه نخست دانشگاه هنر بین دانشگاه های هنر در ایران

۰۹ آبان ۱۳۹۶ | ۱۶:۰۹ کد : ۱۲۷۶ رویدادها

طبق اعلام دکتر شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه هنر در رتبه نخست دانشگاههای هنری و در دسته دانشگاههای تخصصی در سطح دو قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر، طبق طرح آمایش دانشگاههای دولتی سراسر کشور، پس از دریافت و مطالعه اطلاعات به روز شده همه دانشگاهها و با در نظر گرفتن اسناد بالادستی خاصه برنامه ششم توسعه، نتیجه نهایی آمایش به منظور اطلاع از وضعیت موجود منتشر شد. بر این اساس ستاد آمایش آموزش عالی، دانشگاه هنر را در رتبه نخست دانشگاههای هنری، در دسته دانشگاههای تخصصی  در سطح دو ارزیابی و تایید کرد. براساس همین گزارش دانشگاه هنر اسلامی تبریز و هنر اصفهان در سطح سه و هنر شیراز در سطح چهار جای گرفتند.

روابط عمومی دانشگاه هنر کسب این موفقیت را به استادان، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه تبریک می گوید و امید دارد که با تلاش های مجدانه همه ی اعضای محترم این خانواده به سطح یک نیز ارتقا یابد.