دیدار شهردار منطقه ۱۲ از دانشگاه هنر

۱۱ مهر ۱۳۹۴ | ۱۵:۰۱ کد : ۱۳۲ رویدادها
دیدار شهردار منطقه ۱۲ از دانشگاه هنر
مهندس ملکی شهردار منطقه ۱۲ شهر تهران به همراه مهندس سعادتی قائم مقام شهردار این منطقه، با حضور تنی چند از مسئولان دانشگاه هنر، از پردیس باغ ملی بازدید نمودند و در ادامه نشستی در خصوص بازآفرینی هویت منطقه ۱۲ شهر تهران برگزار شد.

این نشست با حضور آقایان دکتر اکرمی رئیس، دکتر بدری معاون پشتیبانی، دکتر معظمی مشاور امور عمرانی، راهبردی و توسعه، مسعود سفلایی مدیر روابط عمومی و سرکارخانم مهندس زارع رئیس دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه هنر در روز چهارشنبه ۸ مهر در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه، برگزار شد.

در این نشست ضمن بحث و بررسی در خصوص بازآفرینی هویت منطقه ۱۲ شهر تهران توسط شهرداری و لزوم نقش آفرینی دانشگاه هنر در این زمینه بر اهمیت منطقه ۱۲پایتخت به عنوان قلب تاریخی شهر و همچنین دانشگاه هنر به عنوان یکی از اجزاء مهم میدان مشق تأکید شد.