پیام رییس دانشگاه هنر به مناسبت هفته بسیج

۰۵ آذر ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۵ کد : ۱۳۵۲ رویدادها

به نام خداوند متعال

بسیج افتخار و نماد اقتدار مردمی در نظامی است که بنیانگذار انقلاب، امام راحل خود را بسیجی می دانستند. همان گونه که مقام معظم رهبری بسیج را عرصه عمومی، در همه ی زمانها و مکانها توصیف کردند و معنای واقعی بسیج اینست که هرکس که دلسوز نظام، کشور، آینده انقلاب، مسلمانان و انسانیت است خود به نوعی بسیجی است. اینجانب با افتخار هفته بسیج را به خانواده گرامی دانشگاه هنر به صورت عام و به فرزندانم در بسیج دانشجویی و برادرانم در بسیج استادان و کارکنان, این ایام خجسته را به صورت خاص تبریک عرض می کنم. همچنین به حق باید شکست داعش و پیروزی سربازان و بسیجیان جبهه حق و سرداران اسلام را به همه ی بسیجیان و در راس آن سردار رشید اسلام، مالک اشتر زمان، سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی و فرمانده معظم کل قوا رهبر فرزانه و با بصیرت انقلاب تبریک عرض نمایم و یاد شهدای بسیج به ویژه شهدای مدافع حرم را گرامی می دارم. انشاالله که خداوند همه ما را از ادامه دهندگان راه آن بزرگان قرار دهد.

با آرزوی ظهور امام عدالت گستر مهدی موعود (عج) و پیروزی حق بر باطل در سراسر جهان.

غلامرضا اکرمی

رییس دانشگاه هنر