کاشت درخت فرهنگ و هنر در دانشگاه هنر

۱۳ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۷:۴۲ کد : ۱۵۸۹ رویدادها

به مناسبت روز درخت کاری و با حضور مسئولان شهرداری منطقه 12 شهر تهران، در اقدامی نمادین درخت فرهنگ و هنر در مقابل دانشکده معماری و شهرسازی پردیس باغ‌ملی دانشگاه هنر کاشته شد.

در این دیدار دکتر اکرمی رئیس دانشگاه هنر، دکتر مستغنی رئیس دانشکده معماری وشهرسازی، مهندس فائزه زارع رئیس اداره فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی، افشین جعفری خواه مدیر روابط عمومی دانشگاه هنر و مهندس محمدهادی کلانتری کارشناس اداره فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه هنر حضور داشتند.

همچنین دکتر پیمان حسین محسنی شهردار منطقه 12 تهران، مهندس باقری شهردار ناحیه یک منطقه 12، مهندس نوروزیان معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 12و مهندس دوست محمدی رئیس اداره فضای سبز شهرداری منطقه 12، مهندس هزاردره معاون اداره فضای سبز شهرداری منطقه 12 و مهندس زندی معاون فضای سبز ناحیه یک شهرداری منطقه 12 در این دیدار حضور داشتند.

در این دیدار مسائلی چون طرح توسعه فضاهای دانشگاه، همکاری‌های دوجانبه در بخش تولید ایده و برگزاری برنامه های فرهنگی و هنری به منظور افزایش  گردشگر داخلی و خارجی و تعاملات فیمابین شهرداری و دانشگاه هنر مورد بررسی قرار گرفت.