طرح بهار باغ ملی در انتظار همراهی مسئولان شهرداری

۱۳ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۸:۴۶ کد : ۱۵۹۱ رویدادها

دکتر علیرضا مستغنی رئیس دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر از طرح بهار باغ ملی خبر داد. ایشان با اشاره به اینکه این طرح از سوی کمیته تولیدات فرهنگی هنری شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه هنر پیشنهاد شده است، افزود: با توجه به حضور پردیس باغ ملی دانشگاه هنر در مجموعه تاریخی میدان مشق و افزایش میزان گردشگران در تعطیلات نوروزی، دانشگاه هنر طرحی به نام بهار باغ‌ملی ارائه داده که قرار است با مشارکت دانشجویان در این ایام برگزار شود. ایشان افزود: براساس این طرح قرار است دانشجویان هنرهای تجسمی دانشگاه هنر آثار هنرهای تجسمی خود را با موضوع حیات سبز ارائه دهند و این آثار در محل دانشگاه و مجموعه میدان مشق نصب و در معرض تردد گردشگران قرار گیرد. این موضوع با شهرداری منطقه 12 شهر تهران و سازمان زیباسازی شهر تهران در قالب مکاتباتی مطرح شده و در انتظار پاسخ این سازمانها هستیم.