پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت آغاز سال نو

۲۸ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۶ کد : ۱۶۲۷ رویدادها

یا مقلب القلوب و الابصار ..... سال کهنه با همه ی فراز و فرودهایش به قله غروب رفته است!...‌ مبادا از سالی که گذشت خسته و دلگیر باشید! که باید گذاشت و گذشت.... اما به هوش باشید که بهار با شکوفه هایش به لب بام شهر رسیده است،،، بیایید پنجره های دل را بگشائیم و اجازه دهیم قلب هایمان از نسیم پاکی، پیام دوستی، لطافت روح و زیبایی های خداوندی طبیعت پر شود‌‌... همچنین پسندیده است که تقارن تحول الهی طبیعت را با حلول ماه مبارک رجب، به فال نیک بگیریم و آرزو کنیم که سال جدید برای همه مسلمانان جهان پر از برکت و سرور و تنعم باشد.... پس فرا رسیدن عید نوروز، سال نو و همزمانی بهار طبیعت و بهار عبادت را به شما بزرگواران، مهربانان، هنرمندان و اهل خانواده معزز و گرانقدر دانشگاه هنر؛ دانشجویان عزیز، کم توقع، پر تلاش، فداکار و جویای نام؛ کارکنان پر کار و خستگی ناپذیر؛ استادان هنرمند، نستوه و از خود گذشته؛ و همه هنرمندان آگاه و متعهد کشورمان، تبریک و شادباش عرض می کنم.... به همه عزیزانی که جدیدا به جمع خانواده فرهیخته دانشگاه هنر پیوسته اند، خوش آمد می گویم،،، امیدوارم با اتکال به خداوند بزرگ و عزمی راسخ از خوبی ها، ارزشها و فرصت های وسیع این محیط مقدس بیاموزید و بهره ببرید،،، و از زشتی های اندک آن دوری کنید و بلکه آنها را از ذهن خود و صحنه دانشگاه بزدایید،،،، بدانید که گل های زیبا و با دوام در کنار خار رشد می کنند و شکوفا می شوند،،،، از خارها نهراسید، آنها برای هویدا شدن زیبایی های شما هستند،،،، آگاه باشید که آینده این دانشگاه از آن شما است و چشم هنر و فرهنگ کشور به شما دوخته شده است،،،، وظیفه سنگینی را تقبل کرده اید!!!... پس جایگاه و قدر خود را بشناسید و از آن پاسداری کنید.... انشاالله همه شما در ساختن آینده ای پر فروغ و تابناک برای دانشگاه هنر و فرهنگ کشورمان موید و موفق باشید،،،، برای همه اساتید و کارکنانی که به مرتبه بازنشستگی نایل آمده اند؛ آرزوی سلامتی، عزت و طول عمر دارم و آگاه باشند که در این خانه همیشه به روی آنها باز است. برای آنهایی که از میان ما پر کشیدند و به ملکوت اعلا پیوستند، از خداوند منان علو درجات و جایگاهی رفیع در عالم بالا مسئلت دارم... از همه آنهایی که برای هنر و فرهنگ این مرز و بوم و به ویژه دانشگاه هنر که پایگاه مهم و اصلی هنر و فرهنگ کشور است، دل می سوزانند و تلاش می کنند، از صمیم قلب تشکر و سپاسگزاری می کنم... برای آن عده ی اندک هم که خواسته و ناخواسته کج راه می روند و هنر، فرهنگ جامعه و مصالح خود و دانشگاه را نمی شناسند، از خداوند برایشان هدایت و بصیرت مسئلت دارم... از آن اکثریتی هم که هرگز از تلاش، تدبیر و عطوفت خویش برای اعتلا و حرمت دانشگاه هنر دریغ نورزیده اند، قدردانی و سپاسگزاری می کنم‌. امیدوارم همگی سال نو را با تدبیر، بصیرت، همدلی و توان بیشتر برای سربلندی دانشگاه هنر آغاز کنیم... بیایید به هم قول بدهیم که در لحظات پاک تحویل سال نو و آغاز بهار طبیعت خداوندی، با همدیگر، به منظور دوستی بیشتر، مهربانی زیادتر، همبستگی بهتر و ساختن دانشگاه هنر بزرگتر، منسجم تر، آبادتر، زیباتر، خلاق تر، شادتر، با اخلاق تر، معتبرتر و خلاصه؛ اسلامی تر دعا کنیم،،،، و بر دعای خویش اصرار ورزیم و در سال جدید به این دعاها عمل کنیم.... تا بلکه خداوند به صدای خوش، مهربان و جمعی ما بیشتر عنایت فرماید و دانشگاه هنر که به حول تفضل الهی در مسیر ترقی و پیشرفت قرار گرفته است، سریعتر به جایگاه والا و واقعی خویش در سطح کشور و جهان، دست پیدا کند؛ انشاالله تعالی.... سلامت، موفق، سرفراز و پیروز باشید.

غلامرضا اکرمی

رئیس دانشگاه