دسترسی آزمایشی به منابع پایگاه اطلاعاتی Web of Science, ISI

۰۶ آبان ۱۳۹۴ | ۱۹:۰۸ کد : ۱۶۵
تعداد بازدید:۱۲۶۷
به اطلاع اعضای محترم هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه هنر می رساند پس از پیگیری های انجام شده توسط کتابخانه مرکزی، دسترسی آزمایشی این مرکز به منابع پایگاه اطلاعاتی (Web of Science, (ISI  که ازمحصولات مؤسسه تامسون رویترز است، از تاریخ ۹۴/۸/۵ به مدت ۱۰ روز از طریق لینک http://isi.articleHa.com مقدور شده است. این دسترسی IP based بوده و محدود به مشاهده عناوین مقالات و چکیده آن ها است.  
 
علاقه مندان برای استفاده از این پایگاه  اطلاعاتی می توانند در داخل محیط دانشگاه و از طریق لینک مذکور اقدام نمایند.
 
قابل ذکر است که از طریق پایگاه Web of Science (که قبلا متعلق به موسسه ISI بوده است و اکنون متعلق به موسسه تامسون رویترز است) می توان به مقاله های نشریه های معتبر دنیا و اطلاعات استنادی آنها (از قبیل میزان استناد به مقاله ها و ...) دست یافت. این پایگاه به رتبه بندی حوزه های علمی، نویسندگان، کشورها، موسسه ها و نشریه ها می پردازد. همچنین از طریق این پایگاه می توان به جنبه های پژوهش (پژوهش های پیشرو و مهم) و مقاله های پراستناد و هسته (Core Journals) در هر رشته دست یافت.
 
برای دسترسی به لینک تمامی پایگاه های مورد اشتراک فارسی و لاتین دانشگاه هنر، از IP های دانشگاه (تمامی دانشکده ها، کتابخانه ها و خوابگاه ها) به سایت کتابخانه مراجعه (www.library.art.ac.ir) و در قسمت پایگاه های اطلاعاتی روی لینک مربوطه کلیک نمایید.
 
به منظور کسب اطلاعات بیشتر در خصوص پایگاه های اطلاعاتی و نحوه استفاده از آن ها می توانید به بخش پایگاه های اطلاعاتی کتابخانه مرکزی مراجعه نمایید.
 
 
مدیریت کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد
آخرین ویرایش ۲۷ دی ۱۳۹۶